Bernský salašnický pes

 
 
menu Home menu
menu Naše feny
menu Odchovy
menu Fotogalerie
menu Krycí psi
menu

In Memoriam

menu Odkazy
menu Kontakt

 

Záře démantů
Navštivte naše druhé stránky
Australského ovčáka

 

Klece pro psy
Coursing
Agility tábor a výcvikové víkendy
Čtečka čipů pro psy
Vysoušeč pro psy
Vysúšač pre psov a čítačka čipov
Portál pro chovatele

 

Klece pro psy

Vítáme Vás v chovatelské stanici plemene bernský salašnický pes
a australský ovčák.

 


 
Události roku 2015 - 2016
 

Face12.11.2016 OV Mladá Boleslav

První ročník Svatomartinské výstavy psů v Mladé Boleslavi mě zlákal a tak jsem s Face vyjela opět po půl roce na výstavu. Holčička se líbila a tak si odvážíme pohár za V1, VT, OV.
Při odpoledních soutěžích se dostala do užšího výběru 5 psů, ale bohužel přímo na stupně vítězů už se nedostala. I tak mě to velmi těší :)


FaceFace28.9. - 1.10.2016 Tanec s vlkem na Bozéňově

Již podruhé v tomto roce jsme se vydali na Moravu do penzionu Relax na víkend tančení. Face tanec baví a nejlépe nové blbinky. Opět trénovala naše oblíbené trenérka Vanda Gregorová a my si víkend užili s príma partou.


Face a Medinka15. - 18.9.2016 Dog dancing s Vandou Gregorovou v Poniklé

Tančení s babím létem v Poniklé se moc povedlo. Počasí poměrně vyšlo, bohužel pršelo jen zrovna na zkoušky a tak obě naše holčičky se krásně diskly. Tak kdo by si taky lehal do mokré trávy:) V penzionu Krakokonošovo zátiší se sešla príma parta, navštívili jsme i výrobnu vánočních ozdob, prostě krásný prodloužený víkend. Díky za něj.


Na Celnici10.7. - 17.7.2016 Tábor DD Na Celnici

Naše letní dovolená byla jak jinak než se psy. Tentokrát v krásných Jižních Čechách poblíž Třeboně, kde jsme trávili týden plný tance se psy a výletů. Díky Vandě Gregorové za úžasný týden a těšíme se na příští rok.
Poměrně zvláštní pocit byl stát mezi hraničními dráty, které byly po celé roky po celé státní hranici.


14.5. KV Hradec Králové

Další výstavou byla Krajská v Hradci, kde to mám prostě ráda pro atmosféru a prostředí výstavy. Ani tady to nebylo bez slušné konkurence 5 fen, což je na krajskou výstavu poměrně dost. A ani tady Face neudělala ostudu a získala ocenění V2 s krásným posudkem...


24.4.2016 MVP České Budějovice

Po dlouhé odmlce jsme se vydali na výstavu s naší Face. Když jsem viděla počet přihlášených fen ve třídě otevřené, ani se mi moc jet nechtělo. Ale co, vydali jsme se na výlet. O to větší radost, když v silné konkurenci 16 dospělých fen naše Face získala krásné ocenění V4. Udělala nám holčička velkou radost.


F1F119.3.2016 Postupové zkušky DD Horní Počernice

Nový pokus na sebe nenechal dlouho čekat. V den svých narozenin šel manžel s Face opět na Freestyle 1 a tentokrát to měl jako dárek :) Zkouška se jim povedla a komentáře typu "hmmm, berňák, dobrý" nás opravdu těšili. Ukázali jsme, že tančit lze opravdu s každým plemenem, ač je pro tuto činnost ne zcela typické. Ale Face to baví, takže F1 splněno, vzhůru k dalším metám :)


Bozeňov4. - 6.3.2016 Tanec s vlkem v Bozeňově

První letošní akcí byl dog dancingový víkend v Bozeňově. Nálada výborná, trenérky skvělé, prostě super víkend. A pro větší motivaci dostal Vláďa výkonostní průkaz, aby mohl skládat zkoušky :) O to se pokusil hned tento víkend, ale bohužel mu chyběly do splnění cca 3 vteřiny, takže Freestyle 1 zůstal pouze jako pokus a tentokrát to byla diskvalifiakce. Čas je neúprosný :(
Ale pochvala, že Face je velmi šikovná hřála u srdíčka.

 

 

Aktuality 2015

 

17.10.2015 Další chovný pes z naší CHS - Franklin ZD

Dnešním dnem prošel bonitací další pes z naší CHS jako CHOVNÝ - 517 ALZ 55 A0. Je to bráška naší Face, pejsek Franklin. Pokud vím, tak se moc líbil a opět si pana rozhodčího získal svojí skvělou povahou. Více info v krycích psech.


Tábor 20151. - 9.8.2015 LVT Zbraslav u Brna

Jako každý rok jsme vyrazili na úžasný tábor Denisy Řehákové, kam jsme vzali kromě australnky Medinky i naší Facinku. Ukázala se jako velmi talentovaná i na DD, takže příští rok se mu s páníčkem budou trochu více věnovat.


Franklin10.5.2015 Krajská výstava Staňkov

Ani jsem netušila, že se panička vydá s Franklinem na tuto výstavu. O to větší bylo mé překvapení, když mi napsala, že její miláček získal krásné ocenění V1, Vítěz třídy a i Krajský vítěz! Mám z kluka radost :)


Dog dancing24.- 26.4.2015 Víkend dog dancingu Nová Paka  

Naše Face je poměrně akční berňáček, který miluje jakoukoliv činnost. Jelikož jsme chtěli jet s naší australandou na dog dancing, říkali jsme si, proč nevzít i Face. Opět překvapila všechny. Dychtivě zkoušela téměř všechny triky a hnala se vždy s chutí do práce. Překvapila všechny, hlavně trenéry :)


17. - 19.4.2015 Výcvikový víkend Zbraslav

Jako již tradičně jsme se vydali na výcvikový víkend na Zbraslavi. Face cvičila poslušnost a různé socializační triky a dostali s páníčkem velkou pochvalu za to, jaký mají krásný vztah.


22.3.2015 Štěnátka v CHS Ebony Glow jsou na světě

Ještě v noci po bonitaci jsem jela k porodu vnoučat k naší odchované fence Elisabeth. Štěňátka jsou na světě, jdou to 3 pejsci a 2 fenky, všichni nádherně vybarvení a zatím s výstavními předpoklady. Více informací na webu CHS Ebony Glow. Jsem na tyto vnoučata opravdu hrdá, neboť takhle vyrovnaný vrh je prostě nádhera.


Face21.3.2015 Bonitace Face ZD

Dnešní den byl nejen slunečný, ale i pro naší CHS velmi úspěšný. Vydali jsme se do Mladé Boleslavi na bonitaci s naší nejmladší fenkou a prošla bonitací s nádherným kodem 435 A 55 A0neg. Všem a hlavně panu rozhodčímu se líbila hlavně její neskutečně přátelská povaha.
Jak probíhala bonitace můžete vidět ZDE.


23.2.2015 Opět bude naše Brixinka babičkou. Tentokrát je potvrzená březost po fence z vrhu E - Elisabeth. Štěňátka by se měla narodit koncem března a v případě zájmu kontaktujte prosím chovatelku z CHS Ebony Glow.

 


 

Aktuality roku 2015 - 2016 | Aktuality roku 2014 | Aktuality roku 2013
Aktuality roku 2012 | Aktuality roku 2011 | Aktuality roku 2010 | Aktuality roku 2009
Aktuality roku 2008 | Aktuality roku 2007 | Aktuality roku 2006 | Aktuality roku 2005